شیوه نظافت یخچال به شکل صحیح و اصولی آن را فرا گیرید

مشکلی که اکثر خانم‌های ایرانی همیشه از آن گله‌مندند کمبود فضای یخچالشان است. این مشکل زمانی نمود بیشتری پیدا می‌کند قرار است میهمانی ترتیب داده شود. مشکل اینجاست که وقتی برای مهمانی شروع به پخت‌وپز می‌کنیم دسترسی به مواد غذایی لازم سخت می‌شود و تازه مشکل اصلی بعد از مهمانی است که باید باقی‌مانده‌های غذا را در یخچال جای دهیم.
لازم است بدانید اگر علم طبقه‌بندی اصولی را ندانید حتی اگر چندین یخچال هم داشته باشید بازهم فضای کافی برای چیدن مواد غذایی پیدا نخواهید کرد.
امروز ما به شما یاد خواهیم داد که چگونه فضای کافی در یخچال خود ایجاد کنید و مواد غذایی را به چه اصولی طبقه‌بندی کنید.

طبقه‌بندی مواد غذایی در یخچال

• قبل از اینکه دست‌به‌کار شوید بهتر است مواد غذایی که تاریخ‌مصرفشان تمام‌شده و ارزش غذایی خود را ازدست‌داده‌اند از یخچال بیرون کرده دور بریزید. همیشه یخچالتان را از این مواد غذایی پاک‌سازی کنید.

• اگر در خانه یخدان دارید می‌توانید بعضی از مواد غذایی را که به سرمای بیشتری نیاز دارند درون یخدان قرار دهید.

• اولین پیشنهاد ما به شما برای طبقه‌بندی مواد غذایی درون یخچال این است که تخم‌مرغ‌ها را در طبقه وسط یخچال قرار دهید مخصوصاً اگر تخم‌مرغ‌هایتان درون شانه هستند. یادتان باشد تخم‌مرغ‌ها را قبل از اینکه درون یخچال بگذارید حتماً بشویید. تخم‌مرغ‌ها به دلیل آلودگی زیاد ممکن است این آلودگی را به داخل یخچال انتقال دهند.

• معمولاً خانم‌های زیادی به‌اشتباه شیر را در طبقه بالای یخچال جا می‌دهند اما ما به شما پیشنهاد می‌دهیم شیر را در انتهای یخچال بگذارید چراکه انتهای یخچال سردترین نقطه آن است که برای نگهداری شیر مناسب است.

تبلیغ: نماشویی

• ماست، پنیر، کره و خام نیز چون جزو موادی هستند که بهتر است در سرمای مطلوب نگهداری شوند بنابراین در طبقه پایین یخچال قرار می‌گیرد. پیشنهاد دیگری که می‌توانیم به شما بکنیم این است که این مواد غذایی را داخل یک سینی دورانی قرار دهید که بتوانید آن را داخل یخچال چرخانده و تاریخ انقضای آن‌ها را ببینید.

• الآن می‌رویم سراغ مواد غذایی بسته‌بندی‌شده مثل انواع گوشت‌ها. این مواد غذایی هم بهتر است در قسمت پایین یخچال و در قسمت سرد گذاشته شوند. البته این کار از جهت دیگری هم به نفع شما خواهد بود چراکه اگر آب این مواد غذایی چکه کند لازم نخواهد بود کل یخچال را تمیز کنید و کار نظافت بسیار آسان‌تر خواهد بود.

 • برای نگهداری سبزیجات لازم است اندکی رطوبت به آن‌ها برسانید. سبزیجات را درون بسته‌بندی که یک سر آن باز است قرار دهید و آن را درون کشوی مخصوص سبزیجات نگهداری کنید.

• برای نگهداری انواع میوه‌جات قسمتی از یخچال را که دارای رطوبت کمتری هست انتخاب می‌کنیم. معمولاً روی یکی از کشوهای یخچال نوشته‌شده است کمترین رطوبت. اگر یخچال شما فاقد این نوع کشو بود می‌توانید میوه‌ها را داخل بسته‌بندی مناسب در کشوی مناسب قرار دهید. یادتان باشد بسته‌بندی میوه‌ها را به‌گونه‌ای انجام دهید که سر آن باز باشد. میوه‌هایی که از خود اسید متصاعد می‌کنند مثل پرتغال و لیمو را نیز بسته‌بندی نکنید.

• انواع کالباس و سوسیس و همبرگرها را بهتر است در کم‌عمق‌ترین کشوی یخچال که سردترین نقطه یخچال نیز هست قرار دهید. اگر یخچال شما فاقد چنین کشویی هست این مواد را در طبقه پایین یخچال قرار دهید.

• انواع سس ازجمله کچاپ، سس مایونز و سس فرانسوی همین‌طور انواع ترشیجات بهتر است در طبقه وسط یخچال قرار گیرند. روغن‌زیتون و روغن‌های گیاهی را لازم نیست درون یخچال قرار دهید آن‌ها را به قفسه‌های آشپزخانه منتقل کنید. اما روغن کنجد و روغن گردو بهتر است در یخچال نگهداری شود.

• اگر آب‌میوه‌های شما از نوع پاستوریزه آن باشد می‌توانید آن‌ها را در طبقه بالای یخچال قرار دهید در غیر این صورت بهتر است در طبقه پایین که سردتر است نگهداری شوند.

خدمات کفسابی: مرکز کف سابی در تهران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*