نحوه شستشوی انواع کف به شکل اصولی بدون آسیب دیدن

زمانی که وارد یک مجموعه یا خانه می شویم اولین بخشی که ناخودآگاه به آن توجه می کنیم تمیزی کف است که یک نوع پیش زمینه ذهنی در مورد محیط به وجود می آورد. نظافت و شستشوی کف جزو عواملی است که باعث زیبایی ظاهری محیط می شود و حتی در سلامت روحی ساکنان آن محیط تاثیر دارد.

به عنوان مثال نظافت و شستشوی کف محوطه یک مجموعه باعث زیباتر کردن محیط آن می شود بلکه تمیز کردن شن و ماسه هایی که به دنبال وزش باد یا رفت و آمد افراد به مجموعه وارد شده است، جلوی سر خوردن افراد، سایش و خش انداختن کفپوش را می گیرد.

حالا خانه ای را تصور کنید که وارد آن شده اید و کفی تمیز، بدون لک و هر گونه آلودگی دارد. وجود یک محیط تمیز و کف درخشان آن تاثیر قابل توجهی روی شادابی مهمانان و ساکنان منزل می گذارد.

خانم های خانه دار روزانه سعی می کنند کف منزل را تمیز کنند و این یکی از وظایف دشوار آن ها یا سایر اعضای خانواده است.

حتما ببینید » کفسابی

شستشوی انواع کف و تمیز کردن آن ها ممکن است چندین ساعت زمان ببرد و این مدت زمان برای خانه هایی که کف پوشی به جز موکت دارند بیشتر می شود.

در این مقاله می خواهیم نحوه شستشوی انواع کف و تمیز کردن آن را به شما نشان دهیم. پس تا انتهای آن برای تمیزتر کردن خانه یا مجموعه خود با ما همراه شوید.

کف هر خانه با دیگری ممکن است فرق داشته باشد. افراد دیگر کمتر از موکت استفاده می کنند و شاهد طراحی کف هایی با کف پوش چوبی، سرامیکی، سیمانی، کاشی و انواع سنگ های مختلف هستیم. تمیز کردن و شستشوی هر کدام از این کف ها باید به طریق خاصی انجام شود.

نحوه شستشو و تمیز کردن کف های چوبی

کشیدن پایه مبل، صندلی یا میز روی کف پوش چوبی به آن آسیب می زند و روی آن خراش می اندازد.

استفاده از پدهای چسبناک تا حد زیادی به رفع این قضیه کمک می کند. می توانید این پدها را به پایه وسایل خود به ویژه پایه صندلی های میز ناهارخوری یا مبل ها که بیشترین کاربرد را دارند بچسبانید.

یکی دیگر از روش های برق انداختن و درخشان تر کردن کف پوش چوبی استفاده از پالیش است. پالیش باعث از بین رفتن صدمات به جا مانده از نم، گرد و غبار، اثرات گذشت زمان یا ضربات ناشی از تماس با وسایل گوناگون روی کف پوش می شود.

در نتیجه عمر کف پوش شما بیشتر می شود. برای شستشوی کف چوبی بهتر است کمتر از آب استفاده کنید. چون آب باعث به وجود آوردن رطوبت و ماندن آن روی چوب می شود و با گذشت زمان از عمر آن کم می کند.

برای شستشوی کف های چوبی بهتر است مقدار کمی آب، سرکه، آب لیمو و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. برای این منظور توسط جاروبرقی یا جارو خاک انداز ابتدا گرد و غبار روی کف چوبی را بگیرید. ۳ لیتر آب را سپس با سرکه مخلوط کنید و آب لیمو و روغن زیتون را به مقدار کافی به آن بیافزایید.

یک پارچه نرم را کاملا داخل این محلول ببرید و خیس کنید. آن را خوب بچلانید تا آب اضافی اش گرفته شود و سپس کف چوبی را با آن تمیز کنید. نتیجه یک کف چوبی براق است.

حواستان به رطوبت پارچه باشد چون مقدار زیاد آن به چوب صدمه می زند.

نحوه شستشو و تمیز کردن کف های سرامیکی

کف اکثر منازل و محیط ها را سرامیک پوشانده است. سرامیک را باید محبوب ترین کف پوش ساختمانی دانست که علت این محبوبیت تا حد زیادی به علت تمیز کردن ساده آن است.

برای کف اکثر قسمت های یک مجموعه یا منزل از سرامیک استفاده می شود مانند هال و حمام. از طرف دیگر سرامیک طرح ها و رنگ های مختلفی دارد و برای حفظ کیفیت و دوام آن تنها کافی است به خوبی تمیز شود.

برای تمیز کردن کف های سرامیکی می توانید سرکه سیب (به دلیل قدرت پاک کنندگی بالا و ضد عفونی کردن) و بیکینگ پودر (جایگزین خوبی برای سفیدکننده است و کاشی های سرامیکی را به خوبی تمیز می کند) را با هم ترکیب کنید.

برای شستشوی کف سرامیکی ابتدا گرد و غبار روی آن را با جارو بگیرید. سه لیتر آب، سه میلی لیتر سرکه سیب و یک گرم بیکینگ پودر را در یک سطح با هم مخلوط کنید. یک دستمال نرم را داخل سطل فرو ببرید تا به خوبی خیس شود. آب آن را بچلانید و سرامیک ها را با آن بشویید.

علاوه بر این برای شستشوی کف های سرامیکی جاروهای مخصوصی وارد بازار شده است که همچنین می توانید از آن ها استفاده کنید.

نحوه شستشو و تمیز کردن کاشی های چینی

معمولا کاشی های چینی ظاهر براق و درخشانی دارند و کمتر نیاز به شستشو و تمیز کردن آن ها است. دوام و استحکام بالای آن ها باعث می شود به راحتی شسته و تمیز شوند.

فضای بین کاشی های چینی اندک است و در نتیجه فضای کافی برای جمع شدن چرکی و آلاینده ها وجود ندارد.

برای شستن کاشی های چینی ترکیب آب و اندکی مواد شوینده مانند مایع صابون کافی است. برای این منظور یک سطل از آب را با مایع صابون ترکیب کنید و اجازه دهید حل شود.

با کمک جاروبرقی یا دستمال گرد و غبار را به خوبی پاک کنید. سپس با کمک یک پارچه تمیز و ترکیب بالا کفپوش کاشی چینی را بشویید و تمیز کنید.

نحوه شستشو و تمیز کردن کف های سیمانی

استفاده از کف پوش های سیمانی بیشتر در محیط های صنعتی دیده می شود. اما گاهی اوقات سلیقه افراد حکم می کند از آن ها همچنین در کف خانه ها استفاده کنند.

ظاهر کف های سیمانی براق و درخشنده نیست و مراقبت از آن ها باید با دقت انجام شود.

در شستشو و تمیز کردن کف های سیمانی استفاده از وسایل زبر، تیز و همچنین مواد دارای خاصیت خورنده (مانند اسیدها) توصیه نمی شود.

برای شستشوی کف سیمانی باید آب و صابون خنثی را با هم ترکیب کنید تا ظاهر کف حتی زیباتر شود.

ابتدا توسط جاروبرقی یا جارو و خاک انداز گرد و غبار روی کف سیمانی را بگیرید. یک سطل را از آب پر کنید و داخل آن صابون خنثی قرار دهید و اجازه دهید به خوبی در آن حل شود.

بعد از حل شدن با کمک یک پارچه تمیز که آب اضافی آن را کاملا گرفته اید، کف سیمانی را بشویید و تمیز کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *