چاقوهای مورد نیاز جهت استفاده در آشپزخانه را بشناسید

معمولاً هنگامی که خریدی انجام می‌دهیم سعی می‌کنیم یک دست بخریم یا یک ست کامل آن را خریداری نماییم. جهزیه هایی که در آنها سرویس‌های ۹۹ پارچه و ۱۲۰ پارچه وجود دارد هنوز هم طرفدارانی دارد، اما ممکن است برخی از آنها را به هیچ عنوان هم مورد استفاده قرار ندهیم. امروزه چشم و هم چشمی و خریداری اجناس و وسایلی که اصطلاحاً مد هستند بسیار فراگیر می‌باشد. سال‌ها قبل بسیاری از خانم‌ها به دنبال خرید سرخ کن بودند و هیچ خانه‌ای پیدا نمی‌شد که آن را نداشته باشد. اما یقین داشته باشید که اغلب آنها یک بار هم از آن استفاده ننموده‌اند.

در اغلب خانه‌ها این قبیل وسایل را می‌توانید مشاهده نمایید، اما باید گفت که طرز کار برخی از آنها را هم حتی بلد نیستیم. یکی از وسایلی که درباره‌اش توضیح دادیم چاقو می‌باشد. در صورتی که در گوگل و به زبان فارسی خودمان یک جست وجوی ساده انجام دهید، چندین مدل و برند را خواهید دید که اغلب آنها نیز ست می‌باشند. این احتمال وجود دارد که شماست چاقوی ۶ تایی را به قیمت ۴ عدد بخرید. اما آیا می دانید چظور از آنها استفاده نمایید و آیا تا بحال همه‌ی آنها را استفاده نموده‌اید؟

چاقوهای مختلفی وجود دارد که می‌توانید در آشپزی و آشپزخانه از آنها استفاده نمایید، از جمله‌ی این چاقوها می‌توان به چاقوهایی اشاره نمود که در آشپزخانه تمام خانواده‌ها پیدا می‌شود. همچنین چاقوهایی که جهت برش انواع ماهی یا تزیینات میوه و سبزیجات استفاده می‌شود نیز می‌تواند در این گروه قرار بگیرد. تردیدی نداشته باشید که استفاده از تمام چاقوها به جهت استفاده در آشپزخانه‌های کوچک امروزی امری غیر ممکن و غیر اقتصادی می‌باشد. برخی از چاقوهای با کاربرد زیاد را می‌توانید در ادامه مشاهده نمایید.

چاقوهای پر کاربرد در آشپزخانه

چاقوی سرآشپز

یکی از رایج‌ترین چاقوهای موجود در آشپزخانه همین چاقو می‌باشد. چاقوی سرآشپز دارای تیغه و دسته‌ای سفت، پهن و سنگین می‌باشد. شما می‌توانید این چاقو را به منظور برش دادن و ریز ریز کردن هر نوع ماده غذایی به کار ببرید.

چاقوی برش نان

در صورتی که تمایل زیادی به ساندویچ‌های خانگی دارید، حتماً این چاقو را تهیه نمایید. این چاقو به علت داشتن تیغه بلند و دندانه دار موجب برش راحت نان می‌شود. همچنین می‌توانید از این چاقو جهت برش انواع مواد غذایی نه چندان سخت مثل گوجه فرنگی برای تهیه سالاد استفاده نمایید. گفتنی است که استفاده از این چاقو موجب می‌شود که گوجه بدون اینکه له شود و آب آن خارج شود به راحتی برش بخورد. این چاقو در واقع نوعی چاقوی آشپزخانه‌ای اره‌ای است که سالها قبل مورد استفاده قرار می‌گرفت و اگر یادتان باشد در گذشته به هر خانه‌ای که برای عید دیدنی می‌رفتیم آن را مشاهده می‌نمودیم.

چاقوی سانتوکو

در حقیقت نوعی چاقوی سر آشپز به حساب می‌آید که نسخه‌ی ژاپنی آن نیز محسوب می‌شود. این چاقو جهت استفاده در آشپزخانه و برش ماهی، گوشت و سبزی جات بسیار کارساز است. عمده‌ترین تفاوت این چاقو نوک هلالی تیغه آن می‌باشد که موجب می‌شود حرکت نیم دایره‌ای چاقو در زمان خرد کردن سریعتر و راحت‌تر از قبل انجام شود.

چاقوی فیله

عمده‌ترین ویژگی این چاقو، تیغه بلند به همراه دسته بلند و کشیده‌ای است که این چاقو از آن برخوردار است. چاقوی فیله به منظور فیله نمودن گوشت و ماهی کاربرد فراوانی دارد. تیغه‌ی چاقوی فیله نازک، بلند و منعطف می‌باشد و حرکات دقیق را جهت فیله نمودن و پوست کندن با سادگی همراه می‌نماید.

چاقوی همه کاره

این چاقو در میان ایرانی‌ها با عنوان چاقوی اشپزخانه معروف شده است. این چاقو جهت ریز نمودن و برش دادن میوه، سبزی و قطعات کوچک گوشت کاربرد فراوانی دارد. در صورتی که چندان با تخته‌ی آشپزخانه کار نمی‌کنید، می‌توانید این چاقویی که تا حدودی سبک و کوچک نیز هست را به میزان زیادی به کار ببرید.

به همان صورت که در بالا اشاره شد انواع گوناگون چاقوها در طرحها و رنگهای مختلف با ست کامل آن وجود دارد که می‌توانید خریداری نمایید. اما سعی کنید این ۵ چاقو را حتماً تهیه نموده و از آنها استفاده کنید زیرا بسیار به شما در تهیه غذا و امور آشپزی یاری می‌نماید.

منبع: سایت کفسابی و نماشویی

1 نظر برای “چاقوهای مورد نیاز جهت استفاده در آشپزخانه را بشناسید
  1. مهدیس گفت:

    خیلی مطلب خوبی بود جالبه که ما از این همه چاقو فقط یه چاقوی آشپزخونه رو میشناسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*