تیز کردن انواع چاقوهای آشپزخانه با روشی بسیار ساده در خانه

چاقو، یکی از پرکاربردترین وسایل در آشپزخانه بوده که سرعت پخت و روحیه آشپز کاملاً با آن ارتباط تنگاتنگی دارد. در مورد این وسیله باید دانست که چاقو باید همیشه تیز باشد. لازم به ذکر است که راهکارهای بسیاری وجود دارد که شما می‌توانید به کمک آنها چاقوهای خود را تیز نمایید، اما برخی از آنها بسیار جالب توجه می‌باشند.
در یکی از این روش‌ها برای تیز نمودن چاقوهای کند به هیچ ابزار و یا مهارت ویژه‌ای نیاز نخواهد بود و به راحتی چاقوی شما تیز خواهد شد. در ادامه به تشریح این روش برای شما علاقه مندان خواهیم پرداخت:

راهکار جالب توجه و عجیب تیز نمودن چاقو

  1. نخست تعدادی از ورقه‌های روزنامه را تهیه نمایید که روی آن نوشته‌های زیادی آن هم به رنگ مشکی آمده باشد.
  2. چاقویی که می‌خواهید تیز کنید را ابتدا شسته و تمیز نموده و در نهایت خشک نمایید.
  3. روی ورقه‌ی روزنامه چاقو را به حالت مسطح و صاف بگذارید.
  4. چند مرتبه و به آرامی چاقو را روی روزنامه حرکت دهید. (مطالبق شکل زیر)
  5. در صورتی که چاقوی تان تنها از یک لبه تیز برخوردار است، فقط برای همان لبه این عمل را صورت دهید اما در صورتی که هر دو لبه تیز است، هر دو طرف آن را به این روش تیز نمایید.
  6. پس از چندین مرتبه انجام دادن این روش، چاقو را به خوبی خشک نموده و بگذارید خشک شود.
  7. اکنون می‌توانید چاقو را روی یک میوه تست کنید. خواهید دید که در کمال تعجب تیز شده است.

پس از انجام این کار، بسیاری برایشان جالب است بدانند که علت تیز شدن چاقو در این شرایط چیست؟ گفتنی است که وجود برخی عناصر نظیر کربن که در مداد سیاه و جوهر مشکی غالب است دلیل تیز شدن چاقو توسط روزنامه می‌باشد.

منبع: سایت خدمات کفسابی و نماشویی

1 نظر برای “تیز کردن انواع چاقوهای آشپزخانه با روشی بسیار ساده در خانه
  1. پارسا گفت:

    نه بابا مگه میشه
    خیلی جالب و جادویی بود باز هم از این مطالب داشتین بسازین هنوز توی هنگ هستم از وقتی اینو خوندم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*