تیز شدن چاقو در فریزر

تیز شدن چاقو در فریزر
7 آذر 1402
2309 بازدید

چاقو، یکی از پرکاربردترین وسایل در آشپزخانه بوده که سرعت پخت و روحیه آشپز کاملاً با آن ارتباط تنگاتنگی دارد. در مورد این وسیله باید دانست که چاقو باید همیشه تیز باشد. لازم به ذکر است که راهکارهای بسیاری وجود دارد که شما می‌توانید به کمک آنها چاقوهای خود را تیز نمایید، اما برخی از […]

چاقو، یکی از پرکاربردترین وسایل در آشپزخانه بوده که سرعت پخت و روحیه آشپز کاملاً با آن ارتباط تنگاتنگی دارد. در مورد این وسیله باید دانست که چاقو باید همیشه تیز باشد. لازم به ذکر است که راهکارهای بسیاری وجود دارد که شما می‌توانید به کمک آنها چاقوهای خود را تیز نمایید، اما برخی از آنها بسیار جالب توجه می‌باشند.
در یکی از این روش‌ها برای تیز نمودن چاقوهای کند به هیچ ابزار و یا مهارت ویژه‌ای نیاز نخواهد بود و به راحتی چاقوی شما تیز خواهد شد. در ادامه به تشریح این روش برای شما علاقه مندان خواهیم پرداخت:

راهکار جالب توجه و عجیب تیز نمودن چاقو

  1. نخست تعدادی از ورقه‌های روزنامه را تهیه نمایید که روی آن نوشته‌های زیادی آن هم به رنگ مشکی آمده باشد.
  2. چاقویی که می‌خواهید تیز کنید را ابتدا شسته و تمیز نموده و در نهایت خشک نمایید.
  3. روی ورقه‌ی روزنامه چاقو را به حالت مسطح و صاف بگذارید.
  4. چند مرتبه و به آرامی چاقو را روی روزنامه حرکت دهید. (مطالبق شکل زیر)

    تیز شدن چاقو در فریزر

    تیز شدن چاقو در فریزر

  5. در صورتی که چاقوی تان تنها از یک لبه تیز برخوردار است، فقط برای همان لبه این عمل را صورت دهید اما در صورتی که هر دو لبه تیز است، هر دو طرف آن را به این روش تیز نمایید.
  6. پس از چندین مرتبه انجام دادن این روش، چاقو را به خوبی خشک نموده و بگذارید خشک شود.
  7. اکنون می‌توانید چاقو را روی یک میوه تست کنید. خواهید دید که در کمال تعجب تیز شده است.

پس از انجام این کار، بسیاری برایشان جالب است بدانند که علت تیز شدن چاقو در این شرایط چیست؟ گفتنی است که وجود برخی عناصر نظیر کربن که در مداد سیاه و جوهر مشکی غالب است دلیل تیز شدن چاقو توسط روزنامه می‌باشد.

نکته: تیز شدن چاقو در فریزر

تیز کردن چاقو در فریزر، یکی از روش های کاملا سنتی است که توسط بسیاری استفاده می گردد. در مورد تیز شدن تیغ در فریزر و این که واقعیت دارد، بایستی خاطرنشان کنیم که هیچ مرجعی این موضوع را تایید ننموده است. تنها به دلیل انقباض در درمای پایین، لبه های چاقو کمی جمع تر شده که شخص احساس می کند که چاقو تیز شده است. با این حال پس از گرم شدن مجدد، چاقو دوباره به همان حالت خود باز خواهد گشت.

لذا گذاشتن چاقو در فریزر به هیچ عنوان راه مناسبی برای تیز کردن چاقو نیست و این تیز شدن تنها برای مدت حدود ده دقیقه خواهد بود. بنابراین نگهداری ژیلت در فریزر کاری عملا بیهوده است.