توت فرنگی میوهای سرد است که مصرف زیاد آن برای سرد مزاجان توصیه نمیشود. افرادی که با آلرژی دست و پنجه نرم میکنند، باید در مصرف توت فرنگی دقت کرده و حدالامکان از آن استفاده نکنند. در این مقاله طریقه ی شستن توت فرنگی را به صورت صحیح و اصولی برایتان بیان خواهیم نمود. پس در ادامه با ما همراه باشید:
هنگام شستن توت فرنگی بهتر است حتماً سر آن جدا شود و بخشی که به رنگ سبز است دور انداخته شود زیرا در برگیرندهی مواد شیمیایی و سمی متعدد میباشد و منبع عمدهای از انواع آلودگیها است.
چون توت فرنگی میوه نرم و حساسی است، بایستی برای شستن آن از ظرف بزرگ آب استفاده کنید. سپس داخل این پرف آب یک آبکش گذاشته و به آرامی میوه ها را داخل آبکش بریزید. حال ۵ دقیقه صبر کنید و به آرامی آبکش را از ظرف بیرون بیاورید. می توانید در این مرحله روی میوه ها آب بگیرید. البته باید برای مقابله و ممانعت از باقی ماندن و منتقل شدن آلودگیها، سعی کنید گل روی توت فرنگی را قبل از شستن تمیز کنید. چنانچه پوست توت فرنگی چندان نازک و له نباشد، پیش از بیرون آوردن آنها از آب، میتوانید به آرامی روی آنها دست بکشید.
این نکته را در نظر داشته باشید که عمر میوههای نشسته از میوههای شسته بیشتر است، ولی به منظور جلوگیری از منتقل شدن آلودگی موجود روی پوست میوهها به دیگر مواد داخل یخچال، سعی کنید تنها به اندازهی یک هفته میوه تهیه نمایید؛ تا بتوانید آنها را بشویید و درون یخچال قرار دهید. میوههایی را که شستهاید اکنون در یخچال تا یک هفته سالم و تمیز باقی میمانند.
برای افزایش تازگی و سلامت این میوه های شسته شده، پس از شستن بهتر است که آن ها را کاملا خشک کنید. به همین علت بایستی آن ها را داخل دستمال نخی قرار داده و این دستمال نخی حاوی توت فرنگی را در یک کیسه نایلونی ضخیم با یک ظرف آلومینیومی یا استیل داخل یک یخچال با دمای ۴ تا ۵ درجه سانتیگراد بگذارید.
مناسبترین مكانهای یخچال به منظور قرار دادن میوهها طبقه وسط و جا میوهای است. میوه نشسته در یخچال میتواند ۱۰ تا ۱۵ روز سالم مانده و دوام بیاورد.
منبع: سایت کفسابی
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما
متشکرم
مرسی ازین اموزش خوبتون نمیدونم چه داستانی هست که من هروقت تلاش کردم توت فرنگی رو بشورم له کردمش :))